Color Skins

QUI SOM?

QUÈ FEM?

Som una productora de continguts digitals especialitzada en la creació de campanyes de comunicació impactants i experiències d’aprenentatge memorables.

Continguts a mida

Continguts propis

Consultoria

Continguts digitals a mida

Continguts

Tenim un alt grau d’especialització en el desenvolupament de continguts online a mida, sobretot des del punt de vista audiovisual i tecnològic: vídeos, APPs, animació 2D i 3D,advergaming, gamificació, vídeos interactius, realitat augmentada, realitat virtual…

A més, la nostra dilatada experiència en el món de la formació i l’educació ens ha permès esdevenir la primera agència de comunicació creativa especialitzada en la creació d’experiències d’aprenentatge.

A més de cursos eLearning que tenen la creativitat i la innovació com a fet diferencial, desenvolupem d’altres tècniques com ara Apps o jocs, a més d’ajudar les organitzacions a millorar el seu model formatiu mitjançant feina de consultoria.

Perquè sabem que darrere la pantalla sempre hi ha una persona i perquè pensem que sense emoció no hi ha transferència de coneixement, arrosseguem al món de l’eLearning aquelles arts i tècniques que tenen la capacitat de seduir-nos en d’altres àmbits de la vida. I, per sobre de totes, una: l’storytelling.

Continguts digitals propis

Continguts propis

A banda dels continguts que ens encarreguen els nostres clients també en desenvolupem de propis.

De vegades ho fem tot sols i, d’altres, ens envoltem d’amics amb qui compartim experiències, coneixement i ganes de viure aventures plegats.

Aquí en teniu una mostra.

Consultoria

Consultoria

Per desenvolupar continguts a mida, és imprescindible tenir un coneixement important d’una organització determinada, independentment del seu tarannà o activitat.

I per assolir aquest grau de coneixement no existeix una recepta màgica: tan sols cal escoltar. Escoltar molt. I fer-ho des de la humilitat, sempre amb tantes ganes d’aprendre com d’ensenyar. En resum, amb moltes ganes de compartir.

Per això, també oferim un servei de consultoria, que no ha d’incloure forçosament el desenvolupament dels continguts necessaris.

Així, podem participar en una o diverses fases d’un projecte, ja sigui de màrqueting o de formació, per aportar idees, conceptes, storytelling, know how… o, simplement, per esdevenir un alè d’aire fresc extern quan un equip ja fa massa temps que dóna voltes a un mateix projecte.

PROJECTES

Pel que fa als projectes de formació, tots els desenvolupem exclusivament a mida per als nostres clients, i això fa que la seva exposició pública estigui restringida per motius de propietat intel·lectual. Per saber-ne més, posa’t en contacte amb nosaltres a info@guspirah.com.

Pel que fa als projectes de màrqueting, el seu caràcter públic sí que ens permet mostrar-te’ls. Aquí tens una breu selecció de projectes desenvolupats en català, tot i que si en vols veure més en tenim d’altres en diversos idiomes al nostre canal de VIMEO:

https://vimeo.com/user41681452

CLIENTS

En aquesta pàgina estem envoltats d’amics. Són tots aquells que ens han fet confiança i ens han permès aportar humilment les nostres propostes.

Hem fet campanyes de comunicació interna per a ALLIANZ, AXA, VUELING,CAIXABANK o MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL, i de comunicació externa, com ara les Eleccions Generals de 2015 organitzades pel MINISTERI DE L’INTERIOR o per diversos ajuntaments. També per a  empreses com GAES, FICOSA, BIEN-AIR, NUTRITAPE, TICHING o CIVICITI.

Però també hem fet moltes coses pel que fa a experiències d’aprenentatge, aportant storytelling i idees fresques per emocionar els treballadors d’empreses com BANC DE SABADELL, MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL, SUEZ, BANCO SANTANDER, CATALANA OCCIDENTE, SEIDOR o SCYTL, i d’organitzacions públiques com el CEJFE de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

D’entre totes elles, destaca la desenvolupada per a GAES, una experiència d’aprenentatge transmedia, amb elements físics i digitals, que mitjançant una App totalment gamificada permet a l’usuari construir el seu manual d’atenció al client d’una manera divertida i immersiva, accedint a tot tipus de continguts: un “Escape room”, vídeos, mini-jocs, vídeo-animacions, infografies, vídeos interactius…

I tot sempre amb la premissa de comunicar i transferir coneixement des de la creativitat.

Ens encantaria que ben aviat vosaltres també ens envoltéssiu!

CONTACTE

Si tu també ets d’aquells qui creuen que per comunicar cal emocionar, ens hem de conèixer.

CORREU

 jordi.secall@guspirah.com

TELÈFON

+34 617 89 64 47